Snart ska jag flytta och jag bara längtar tills våra dubbelflytt är klar, senast 1 augusti får vi tillgång till lägenheten i Arboga!Det är en riktigt mysig stad och jag är helt säker på att jag kommer trivas som fisken i vatten. Varje gång jag är där får jag en ro i kroppen som får mig att slappna av.

Min pojkvän bodde i Arboga när vi träffades och vi har varit där ett antal gånger sen vi flyttade ihop. Jag ser riktigt fram emot nästa försommar då jag kan få hänga med och fiska gös i ån inne i stan. Bara det är lyx enligt mig! Sen drömmer jag mig bort till mitt hobbyrum som jag ska fylla med ljus från PartyLite, garner och produkter från Forever. Jag ska ha en mysig fåtölj där jag kan jobba i någon timme då och då med mina hobbies.

Lägenheten är helt underbar, men helt rätt antal rum och läge! Kan det vara augusti nu 🙂