Hej bloggen!

Minns du mig?
Ja, troligtvis gör du det vagt. Jag har saknat dig och tänkt på dig. Funderat på vad jag ska dela med mig av. Att fundera i samband med stress gör att man inte kommer längre än funderar. För jag har ju så mycket att dela med mig av!

En idé är ju att göra kortare inlägg för att bara få visa lite av vad jag gör. Både i företaget och privat, för visst är det kul att läsa om båda?

Det senaste som varit riktigt kul är ju att jag kommit igång med träningen och äta bättre mat. Det märks och känns massor! Jag får till och med på mig ett par byxor jag inte fick på mig för några veckor sen!

Jag vet att jag borde haft samma kläder på mig men nu blev det inte så. Jag tycker man ser skillnad ändå, speciellt magen. Detta är resultatet av en fyra veckors hälsoutmaning med bättre kost, träning och kosttillskott. Om två veckor kör vi igång en ny och jag längtar! Det ger så mycket att göra detta tillsammans med andra.

Om typ en vecka börjar vi flytta! Känns lite orealistiskt, asjobbigt och även skönt att få det gjort. Hoppas vi får det lugnare där. Sen längtar jag till att slippa etage och få sova med vår hund igen. Han vågar ju inte gå upp för trappen till vår säng längre. Ska bli så myyyysigt!

Tack bloggen!
Vi hörs snart igen.


0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.