Att ha en krånglig mage är något av det jobbigaste jag vet. Att känna sig gravid bara för att man ätit och behöva ha kramper i tid och otid.

Jag är laktos- och glutenintolerant och alltid trott det varit en anledning till min oroliga mage. Men jag vet att med glutenintolerans måste jag vara mer uppmärksam på vad jag äter. För om jag får i mig gluten så förstörs mitt tarmludd och jag får inte i mig vitaminer, mineraler och aminosyror som jag ska.

Jag är supernoga med att inte få i mig gluten och kan vara överdriven när det gäller brödsmulor och så vidare. Men jag blir helt förstörd när jag får i mig gluten. Det är inte värt det!

Nog om det, även när jag är noggrann kan jag känna att min mage är uppblåst. Jag har testat att äta probiotika för att få en lugnare mage/tarm i olika märken och aldrig märkt någon större skillnad förrän jag testade den senaste!

Därför måste jag tipsa om denna! Jag känner mig inte alls lika orolig och blir inte alls uppblåst som tidigare. Äter jag mycket så blir givetvis magen stor, men tidigare kunde jag bara äta frukost och magen svullnade upp.

Något mer jag gillar med denna är att den även är vegansk! Jag vet att det uppskattas av många och är ett bra val för den som bryr sig om vart ingredienserna kommer ifrån.

Är ni intresserade av att prova så hör av er! info@elavie.se

Den finns tillgänglig i min webbshop och jag vill gärna visa hur ni gör för att bli kund. Kanske finns det något annat jag kan rekommendera er?

Jag är ingen expert utan berättar bara utifrån mina och andras erfarenheter. Jag har ett stort intresse för hälsa och gillar att dela med mig till andra. Har du åsikter, tankar eller idéer, dela med dig!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.