Vad ska man säga egentligen om 2020? Nu kan det inte bli värre? Eller kan det bli det? Detta blir ett år vi aldrig glömmer.

Har det bara varit dåligt? Nej, visserligen inte, men mycket har skett! Jag tror ni alla kan hålla med mig om det. Ni har nog, precis som jag, funderat på hur ett virus kan påverka vår vardag så otroligt mycket. Om någon för ett år sen sagt att det skulle se ut som det gör nu, hade ni trott på dom? Jag hade INTE trott på dom. Aldrig att ett virus skulle få folk att stanna hemma eller stänga ner hela områden och folk skulle tvingas att stanna hemma. Tvingas.

Jag vet att detta är uttjatat och många skrivit om det, men jag vill skriva lite om hur jag påverkats. Kanske som ett minne.
Jobbet är det som påverkats mest.

  1. Jag blev deltidspermiterad en dag i veckan.
  2. Vi hade varsel på jobbet som gjorde mig orolig hela sommaren och början av hösten.
  3. Jag ville inte hålla ljuspartyn mer
  4. PartyLite stänger ner verksamheten i Norden för att dra igen utgifter.
  5. Jag har fått mindre i lön eftersom jag inte pendlat till jobbet varje dag (får reseersättning i vanliga fall).
  6. Inte varit på hundkurs eftersom jag vill hålla mig mer distanserad och spara mina pengar.

Det positiva är

  1. Jag har fått jobba mer hemma och vara med Rolle mer.
  2. Hittat nytt företag att samarbeta med.

Mycket har påverkat hur man mår. Jag har varit otroligt stressad på många sätt. Nu går funderingarna om jag ska behålla mitt företag eller lägga det vilande. Jag har inte ork att jobba extra nu, men det kan bli bättre om någon månad. Jag är så kluven och tankarna verkligen far runt.

Hur har du blivit påverkad av Covid-19?

Kategorier: Detta är jag

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.